New Hire Online Select

Ziet u door de cv’s ook uw bureau niet meer? Het selecteren van de juiste kandidaat voor een vacature is een hele klus. Ons New Hire Online Select assessment is ontwikkeld om u te helpen om zo makkelijk en snel mogelijk door de selectieprocedure heen te komen. U stelt een profiel op aan de hand van uw vacature en wij doen de rest.

    Een vacatureprofiel bevat de volgende onderdelen:
  • Vaste criteria: zoals opleidingsniveau, werkervaring, talenkennis en aantal uren de functie bevat.
  • De gewenste competenties: Bijv. luisteren en samenwerken.
  • Aangeven van de rollen en benodigde drijfveren van de kandidaat.

U krijgt na het maken van het vacatureprofiel een bevestigingsmail met daarin een vacaturenummer en een speciaal mailadres, uniek voor deze vacature. Dit unieke mailadres kunnen sollicitanten gebruiken om zich aan te melden voor het assessment door een mail te sturen naar dit mailadres.

Hierna krijgt de kandidaat automatisch een uitnodiging voor het invullen van het assessment. Indien de tijdsperiode waarin men zich kan aanmelden is verstreken of het maximale aantal kandidaten is bereikt krijgt de sollicitant een mail met een excuses dat het helaas niet meer mogelijk is om te solliciteren op deze functie.
Tijdens het invullen van het assessment wordt de kandidaat gevraagd zijn of haar cv te uploaden. Wij doen vanuit de privacy niks met het cv deze wordt door onze server direct doorgestuurd naar u waarna deze wordt verwijderd van onze server. Na het invullen van het assessment krijgt de kandidaat een bevestiging van het afronden van het assessment.

U ontvangt per kandidaat een rapportage met daarin de vergelijking met het basisprofiel. Daarnaast krijgt u een totaal overzicht met daarin alle kandidaten in vergelijking met het basisprofiel om makkelijk en overzichtelijk de beste kandidaten te kunnen selecteren. In deze fase kunt u de kandidaten die het niet zijn geworden in de selectie een afwijzingsmail laten sturen en de genodigden een uitnodigingsmail versturen.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor extra opties voor New Hire Online Select:

  • Mogelijkheid de kandidaten volledig anoniem te laten solliciteren.
  • Begeleiding bij het samenstellen van het profiel.
  • Het actief promoten en uitzetten van vacatures op social media. (via een van onze partners kosten worden doorberekend).
  • Begeleiding bij het selectieproces en de voorbereiding van de gesprekken.
  • Het voeren van de sollicitatiegesprekken. (via een van onze partners kosten worden doorberekend).

Bij het afnemen van het New Hire Online Select kunt u het New Hire Pro assessment aanschaffen tegen gereduceerd tarief voor een diepgaande rapportage per kandidaat.

Doel: Effectief vervangen van de eerste sollicitatieronde

Opleveren: Inzichtelijk scorerapport per kandidaat

40 min ±

Neem contact met ons op!

Sluit Menu