Verkrijg antwoorden
met onze HR-tools

Met innovatieve tools kan Powerteam HR Tools organisaties en bedrijven ondersteunen om de capaciteiten van medewerkers optimaal in te zetten, waardoor mensen gelukkiger en bedrijven productiever zijn. Dit doen wij door het continu ontwikkelen van assessments, die de kwaliteiten en mogelijkheden van medewerkers inzichtelijk maken.

Deze assessments bieden wij niet alleen direct aan onze opdrachtgevers aan, maar daarvoor gaan we ook samenwerkingen met andere HR-professionals aan.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Matching

Het aannemen van nieuwe medewerkers kost geld, maar het vervangen van medewerkers is nog veel duurder! Op zoek naar mogelijkheden om jouw werving- en selectieproces efficiƫnter en effectiever te maken? Of om vooraf te kunnen meten of een medewerker binnen de cultuur van jouw bedrijf past?

Zet de matchingtools van Powerteam HR Tools in!

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Ontwikkeling

Is jou duidelijk wat de talenten zijn van al jouw medewerkers? Waar zitten de ontwikkelkansen? Wil je het functioneringsgesprek meer diepgang geven door minder vanuit het functieprofiel in gesprek te gaan, maar meer vanuit de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden?

Allemaal vragen, waarop de op-maat te maken assessments van Powerteam HR Tools een antwoord kunnen geven!

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Management

Wil jij jouw HR-afdeling naar een hoger plan tillen? Jij hebt hiervoor inzichten nodig in medewerkers en organisatie. Of wil je investeren in (bedrijfs)trainingen? Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan trainingen. Daarnaast ontwikkelen wij in samenwerking met onze trainers boeken en opleidingsmateriaal.

Onze HR-tools zijn een waardevolle uitbreiding op jouw bestaande HR-beleid.