Assessmentbureau inschakelen?
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Je medewerkers zijn in grote mate bepalend voor het succes van jouw organisatie. Door hun capaciteiten, sterke punten en drijfveren te identificeren en inzichtelijk te maken, kun je hun kwaliteiten optimaal benutten. Dit reduceert niet alleen het personeelsverloop binnen het bedrijf, maar vergroot tevens de productiviteit.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Wat doen wij?

Powerteam HR Tools is een assessmentbureau dat gespecialiseerd in het ontwikkelen van online assessment tools voor organisaties. Deze tools zijn de ultieme combinatie van ICT met wetenschap en psychologie. We bieden diverse assessments op het gebied van werving en selectie, maar ook assessments die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling, het identificeren van drijfveren en het bepalen van leiderschapsstijlen.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Voor wie?

Onze HR-tools zijn gericht op Human Resource professionals. Ook voor jouw organisatie kunnen wij een assessment pakket op maat samenstellen, dat optimaal aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van je onderneming. Omdat onze assessments uit modules zijn opgebouwd, kunnen ze heel gemakkelijk gecombineerd worden. Daarbij zijn de assessments zeer laagdrempelig en in meerdere talen beschikbaar. Indien gewenst kunnen wij de assessments aanleveren in de huisstijl van jouw onderneming.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Waarom?

Bij Powerteam HR Tools zijn we ervan overtuigd dat een medewerker een waardevolle aanwinst voor een bedrijf is wanneer hij echt binnen de organisatie past. Als een medewerker het gevoel heeft dat er echt naar hem geluisterd wordt en dat de organisatie meedenkt, zal hij gemotiveerder zijn. Een gemotiveerde medewerker is productiever en zal minder snel overstappen naar een andere organisatie. Daarbij helpen onze assessment tools om de kwaliteiten en capaciteiten van medewerkers inzichtelijk te maken, zodat deze optimaal benut kunnen worden.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815