HR tools
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Human Resources professionals houden zich doorgaans bezig met veel verschillende werkzaamheden, waaronder werving en selectie, performance management en het trainen van werknemers. Met de juiste HR Tools kan een deel van de taken worden geautomatiseerd. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar levert ook overzichtelijkere resultaten op die eenvoudig kunnen worden omgezet in concrete acties. Powerteam HR Tools laat je graag kennis maken met onze online assessments.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Wat is belangrijk bij het kiezen van de juiste HR tools?

De juiste HR tools voldoen aan meerdere vereisten, waaronder gebruiksgemak, een snelle implementatie en naadloze integratie met (bestaande) softwarepakketten. Met het oog op toekomst en groeimogelijkheden van de organisatie is ook schaalbaarheid een belangrijk aspect. Daarnaast dienen HR tools voldoende mogelijkheden te bieden om te worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van een organisatie. Powerteam HR tools voldoen aan al deze vereisten!

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Wat maakt Powerteam HR tools uniek?

Powerteam HR tools combineert een ruime ervaring in de ICT met wetenschappelijke kennis van de meest toegepaste psychologische tests en technieken. In tegenstelling tot veel andere HR tools zijn onze online assessments zeer toegankelijk opgezet. In plaats van lange teksten maken we vooral gebruik van korte filmpjes. Elk assessment is opgebouwd uit modules, waardoor het op meerdere manieren gecombineerd kan worden. Dit maakt onze HR tools bijzonder flexibel.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Voor welke doeleinden kunnen deze HR tools worden ingezet?

Wij hebben online assessments ontwikkeld voor diverse doeleinden. Zo zijn de Jobmatch en New Hire assessments handige HR tools bij de werving en selectie van kandidaten, terwijl de Drijfverentest, de Persoonlijke Ontwikkelscan en het 360o Feedback assessment gericht zijn op de ontwikkeling(smogelijkheden) van bestaande medewerkers. De DNA-cultuurtest en de HPO-scan zijn weer bedoelt om de bedrijfscultuur en flexibiliteit van een organisatie inzichtelijk te maken.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815