Medewerkerstevredenheids
onderzoek
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Elke organisatie wil dat haar werknemers tevreden, betrokken en gemotiveerd zijn. Dat zorgt immers voor een goede werksfeer. Onderzoeken hebben bovendien uitgewezen dat een hoge betrokkenheid van medewerkers leidt tot een lager verzuim, een lager personeelsverloop, een hogere productiviteit, een grotere omzet en een hogere klanttevredenheid. Genoeg reden dus om uit te zoeken hoe tevreden je werknemers zijn en op welke punten er ruimte is voor verbetering. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) kan je hierbij helpen. Powerteam HR Tools biedt een medewerkerstevredenheidsonderzoek in de vorm van een online enquête. Daarnaast hebben wij diverse online assessments ontwikkeld welke kunnen worden ingezet voor Talent Management. Deze zullen we hieronder kort toelichten.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

DNA-cultuurtest

Of een medewerker zich gelukkig voelt binnen een bedrijf, wordt sterk beïnvloed door de cultuur van de organisatie en in hoeverre deze aansluit op zijn of haar normen en waarden. De DNA-cultuurtest is ontwikkeld om een beeld te vormen van de kernwaarden van een organisatie. Daarnaast kan dit assessment worden gebruikt om inzicht te krijgen in de werkwaarden van individuele medewerkers of teams..

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Drijfverentest

Als je weet wat een medewerker motiveert, dan kun je dit inzetten om hem of haar aan jouw organisatie te binden. Onze Drijfverentest is speciaal ontwikkeld om inzicht te krijgen in de drijfveren van een individu en is dan ook een onmisbaar onderdeel van elk medewerkerstevredenheidsonderzoek.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Persoonlijke Ontwikkelscan

Een medewerker zal gelukkiger en meer betrokken zijn wanneer hij of zij de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen binnen een organisatie. Onze Persoonlijke Ontwikkelscan is bedoeld om de ontwikkeling en ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers in beeld te brengen. De resultaten van dit assessment kunnen onder andere worden gebruikt bij functioneringsgesprekken.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Neem contact op met ons voor meer informatie over de online enquête of een live demo van onze assessments.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815