Doe de ondernemerstest
en ontdek of het ondernemerschap echt bij jou past!

“Past het ondernemerschap bij mij?” Dat is iets dat veel mensen zich afvragen. Vraag je je af of jij over alle competenties beschikt om een eigen onderneming te starten? Of ben je zelf een gevestigd ondernemer en wil je weten of degene aan wie je je onderneming wilt overdragen daar klaar voor is? De ondernemerstest van Powerteam HR Tools kan duidelijkheid verschaffen. Daarnaast biedt het rapport inzicht in eventuele valkuilen en jouw minder sterke punten, zoals bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden. Als je dit soort dingen van tevoren weet, kun je daar tijdig hulp bij zoeken.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Wat is de ondernemerstest?

De ondernemerstest is een online assessment dat speciaal is ontwikkeld om te onderzoeken of iemand over de juiste competenties beschikt om een eigen onderneming te starten – of een bestaande onderneming over te nemen. Het assessment is gebaseerd op een jarenlange ervaring in de ICT, gecombineerd met wetenschappelijke kennis van psychologische tests. De ondernemerstest neemt ongeveer 75 minuten in beslag.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Hoe ziet dat assessment eruit?

Het assessment is opgebouwd uit vier onderdelen: een capaciteitentest, een test over sociaal gedrag, een motieventest en een gesprek met een ervaren professional over het ondernemerschap. Op basis van de resultaten wordt een overzichtelijk rapport gegenereerd, dat een goede indicatie geeft van jouw ondernemerschap of dat van een ander.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Hoe zit het met leiderschapsstijl?

Het identificeren van de benodigde competenties voor het ondernemerschap is eigenlijk nog maar het begin. Want om de juiste persoon te vinden om een bedrijf te leiden, dient diegene de juiste leiderschapsstijl te hebben. Daarvoor hebben we een apart leiderschap-assessment ontwikkeld. Het rapport dat hieruit voortkomt geeft niet alleen aan of iemand voldoet aan het leiderschapsprofiel van de organisatie, maar ook of het mogelijk is om die persoon met coaching dichter bij het ideale profiel te laten komen.

Contact

Neem contact met ons op

Neem contact op met Powerteam HR Tools en maak een afspraak voor een adviesgesprek en een live demo.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815