Ondernemerstest

Ondernemen hoe doe je dat?

U heeft altijd al een eigen onderneming willen starten? Maar hoe begint u, welke competenties heeft u nodig, wat komt er allemaal bij kijken?

Of wilt u juist de onderneming overdragen aan de volgende generatie en wilt u onderzoeken of de tijd juist is?

De ondernemerstest probeert u zoveel mogelijk antwoord te geven op deze vragen. Nadat u zich bij ons heeft aangemeld krijgt u van ons een uitnodiging per mail, waarna u via een link toegang verkrijgt tot onze online omgeving.

Het assessment bevat drie onderdelen:

  • Een capaciteitentest: De capaciteitentest is beschikbaar in twee varianten een MBO werk en denk niveau variant en een HBO & Academisch werk en denk niveau variant.
  • Een onderdeel dat sociaal gedrag test
  • En een motieventest

Deze onderdelen samen worden door ons verwerkt in een overzichtelijk rapport die u een indicatie zullen geven over uw eigen ondernemerschap.

Bij het ondernemersassessment zit een professioneel gesprek inbegrepen. Het gesprek is het inhoudelijk doorspreken van het rapport met een professional die ervaring heeft in het runnen van meerdere ondernemingen en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zit er een stuk eigen motivatie en ‘’down-to-earth’’ gesprek bij om te onderzoeken of u op de juiste manier heeft stilgestaan bij deze grote stap.

Extra’s inbegrepen:

Daarnaast heeft u de mogelijkheid voor een gratis intake gesprek bij het accountancy bureau KRC van Elderen. Zij zullen u adviseren met betrekking tot boekhouden, de belastingen en het onderzoeken van de mogelijkheden voor financieringen.

Bent u aan het kijken naar een websitebouwer om u zelf op de kaart te zetten? Ga in gesprek met André Pluimers van Pluimers media. Met een gratis intake gesprek voor startende ondernemers en een goede prijs, de ideale partner voor een startende ondernemer of de ondernemer die toe is aan een update.

Verzekeringen iedereen heeft ze en iedereen betaald ze. Maar welke verzekeringen heeft u zakelijk nodig en welke niet? Ga eens in gesprek met Veldhuis Advies zijn vertellen u de ins-and-outs rondom alle verzekeringen en komen met een persoonlijk advies voor u onderneming en zelfs voor uw privé situatie.

Onze trainers:

  • Martin Stevense
  • Anke Nollen

Partners:

 

Neem contact met ons op!

Sluit Menu