Recruitment tools
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Je bent op zoek naar de juiste persoon voor een functie binnen je organisatie en hebt hiervoor een vacature geplaatst. De sollicitatiebrieven komen al binnen, maar het kan lastig zijn om de juiste kandidaat te selecteren. Gelukkig zijn er middelen die jou bij het selectieproces kunnen helpen. Ons Jobmatch assessment is een van de meest effectieve recruitment tools die er zijn!

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

Kandidatenprofiel opstellen

Het Jobmatch assessment is speciaal ontwikkeld om snel een selectie te kunnen maken uit de sollicitatiebrieven die je ontvangt. Het enige dat je hoeft te doen is een kandidatenprofiel op te stellen. Hierin verwerk je vaste criteria, zoals het opleidingsniveau, werkervaring en talenkennis, en de gewenste competenties en drijfveren van de kandidaat. Wij verwerken het kandidatenprofiel in een digitale omgeving. Sollicitanten ontvangen dan een uitnodiging met een link om voor de vacature te solliciteren.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Meer inzicht in kandidaten

Op basis van de resultaten van het Jobmatch assessment wordt er per sollicitant een bruikbaar rapport gegenereerd, waarbij hij of zij wordt vergeleken met het kandidatenprofiel. Ook ontvang je een totaaloverzicht, zodat je eenvoudig alle sollicitanten met het kandidatenprofiel kunt vergelijken en jij heel eenvoudig een eerste selectie kunt maken. Na de eerste selectieronde heb je als het goed is een aantal potentiele kandidaten uitgekozen. Dan is het zaak om meer inzicht te verkrijgen in de kandidaten en uit te zoeken wie van hen het beste past bij de functie en de organisatie. Hiervoor kun je gebruik maken van onze andere recruitment tools, zoals het New Hire basis assessment of het New Hire voor managers assessment.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

eTalent

Speciaal voor kleinere bedrijven zonder eigen HR-afdeling, alsmede voor grote organisaties die normaal gesproken recruiters inzetten om vacatures in te vullen, hebben wij een eTalent tool ontwikkeld. Deze HR-tool maakt het volledige werving- en selectieproces aanzienlijk eenvoudiger, inzichtelijker en professioneler. Wanneer de sluitingsdatum van de vacature verstreken is, zie je meteen welke kandidaten het beste geschikt zijn voor de functie; zowel qua opleiding en ervaring als qua persoonlijkheid. Zo kun je veel makkelijker de juiste kandidaat aannemen.

Contact

Neem contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met Powerteam HR Tools voor een live demo of een adviesgesprek.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815