Selectie assessment
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Het primaire doel van een selectie assessment is om te toetsen in hoeverre een kandidaat geschikt is voor een specifieke functie binnen een organisatie. Het is dan ook een uitstekende manier om HR-professionals te ondersteunen bij de besluitvorming in sollicitatieprocedures.

Powerteam HR Tools biedt twee verschillende mogelijkheden voor een selectie assessment, welke we hieronder kort zullen toelichten.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

New Hire basis & New Hire voor managers

Het New Hire basis selectie assessment is een zeer geschikte tool om te gebruiken na de eerste selectieronde, waarbij één of meerdere potentiele kandidaten zijn overgebleven. Tijdens dit assessment worden de kandidaten getoetst op een aantal vooraf te bepalen meetpunten. De resultaten worden in een overzichtelijk, bruikbaar rapport verwerkt.
Het New Hire voor managers selectie assessment is in feite een uitbreiding van het New Hire basis assessment. Naast het standaard rapport wordt er namelijk ook een interactieve module meegeleverd om het assessment te personaliseren. Ook ontvang je een aggregatie rapport waar alle scores in een helder overzicht worden vergeleken.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

eTalent

eTalent is een innovatieve HR-tool die ondersteuning biedt gedurende het volledige werving- en selectieproces van nieuwe kandidaten. Dankzij eTalent bespaar je niet alleen heel veel tijd, het maakt het vergelijken van kandidaten een stuk overzichtelijker en helpt je om gemakkelijk de juist persoon voor een vacature te vinden. Bovendien zorgt eTalent ervoor dat je niemand vergeet af te wijzen; elke kandidaat ontvangt bericht terug, iets dat de reputatie van je organisatie zeker ten goede zal komen.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Waarom een selectie assessment van Powerteam HR Tools?

De assessments van Powerteam HR Tools onderscheiden zich op meerdere punten van andere HR Tools. Ten eerste zijn ze bijzonder toegankelijk; in plaats van saaie, ellenlange teksten maken we voornamelijk gebruik van beeld. Ten tweede zijn de assessments opgebouwd uit eenvoudig te combineren modules, wat veel flexibiliteit creëert. Bovendien stellen wij voor elke organisatie een pakket op maat samen. Op die manier weet je zeker dat elk assessment optimaal aansluit op de specifieke wensen en behoeften van jouw HR-afdeling.

Contact

Neem contact met ons op

Vraag gerust een live demo aan of maak een afspraak voor een adviesgesprek met onze ervaren professionals.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815