Talententest afnemen?
Maak kennis met Powerteam HR Tools!

Het identificeren van iemands talenten kan op meerdere momenten gewenst zijn. Bijvoorbeeld bij de werving en selectie van sollicitanten, maar ook bij functionerings- en beoordelingsgesprekken. Powerteam HR Tools biedt diverse online assessments voor leidinggevenden die op zoek zijn naar een effectieve talententest voor hun (potentiele) werknemers. Hieronder lichten we een aantal van deze assessments kort toe.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/02/intro-image-1.png
https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen5.png

New Hire basis assessment

Het New Hire basis assessment is ontwikkeld om de denkwijze, motieven, waarden en capaciteiten van sollicitanten inzichtelijk te maken. Daarbij worden een aantal vooraf te bepalen meetpunten opgesteld, welke in het assessment geïntegreerd worden. De resultaten van deze laagdrempelige test worden in een direct bruikbaar en overzichtelijk rapport worden weergegeven. Op die manier kun je de meest geschikte kandidaat voor een bepaalde functie vinden.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen4.png

Persoonlijke OntwikkelScan

Onze Persoonlijke OntwikkelScan POS) is het ideale assessment om de talenten en ontwikkeling(smogelijkheden) van een medewerker in beeld te brengen. Op basis van de resultaten wordt een helder en overzichtelijk rapport gegenereerd, wat gebruikt kan worden tijdens functioneringsgesprekken. Dit assessment kan je helpen om daadwerkelijk iets te doen met de talenten en capaciteiten van je medewerkers.

https://www.powerteam-hrtools.com/wordpress/wp-content/uploads/2020/01/HR_Powerteam-pictogrammen6.png

Leiderschap assessment/h2>

Wanneer je op zoek bent naar een talententest die speciaal gericht is op (potentiele) leidinggevenden, dan biedt het Leiderschap assessment uitkomst. Tijdens dit assessment worden verschillende leiderschapskenmerken gemeten, om de leiderschapsstijl van een medewerker inzichtelijk te maken. Het profiel dat hieruit voortkomt kan vergeleken worden met het ideale leiderschapsprofiel van je organisatie.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Powerteam HR Tools biedt online assessments aan, die de HR-professional verschillende inzichten geeft in de capaciteiten en mogelijkheden van medewerkers en organisaties.
Ons kantoor
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
Bel ons
+31 (0)55-5263815